Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Monika Matkowska (1448 niezalogowanych)
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
hej powiedzcie mi jedno.jak to jest z uczestniczeniem w wyborach jak się jest w Norwegii? Nie chce żeby mnie polski urząd podatkowy kiedyś ścigał za moje marne,chwilowo,tutaj dochody a przecież ogromne w Polsce.Czy to się jakoś do siebie ma? wybierałam się na wybory, chociaż nie wiem dokładnie na kogo głosować, byle Kaczyński nie wygrał. ale nie chce się wkopać w jakieś obdzieranie z pieniędzy kiedyś.ktoś się orietuje jak to jest? pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
yzia napisał:
hej powiedzcie mi jedno.jak to jest z uczestniczeniem w wyborach jak się jest w Norwegii? Nie chce żeby mnie polski urząd podatkowy kiedyś ścigał za moje marne,chwilowo,tutaj dochody a przecież ogromne w Polsce.Czy to się jakoś do siebie ma? wybierałam się na wybory, chociaż nie wiem dokładnie na kogo głosować, byle Kaczyński nie wygrał. ale nie chce się wkopać w jakieś obdzieranie z pieniędzy kiedyś.ktoś się orietuje jak to jest? pozdrowionka

Prawdę mówiąc to nie za bardzo cię rozumiem co wspólnego mają wybory z urzędem skarbowym,bo chyba to masz na myśli?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
jestem tu ale nie wymeldowałam się z Polski.jeśli teraz przyjdę do Polski z jakaś większą kasą to może mnie ktoś zapytać co to za pieniądze.a jak pójdę na wybory tutaj to chyba będzie wiadomo gdzie jestem. ja się kompletnie nie znam ale może to jest jakoś połączone
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
yzia napisał:
jestem tu ale nie wymeldowałam się z Polski.jeśli teraz przyjdę do Polski z jakaś większą kasą to może mnie ktoś zapytać co to za pieniądze.a jak pójdę na wybory tutaj to chyba będzie wiadomo gdzie jestem. ja się kompletnie nie znam ale może to jest jakoś połączone

Nie martw się yzia na zapas, już wiedzą że tu jesteś
Możesz śmiało iść głosować, w razie problemów powołaj się na mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
spoko, dzięki za wsparcie powiem żeby się odczepili bo przyjdzie taki jeden pan i im w.. wytłumaczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
yzia napisał:

W tym temacie są różne zdania. Zarówno ludzi jak i urzędów skarbowych Możesz złożyć pit zerowy w kraju dla świętego spokoju,chociaż nie musisz. Możesz też zrobić tak jak radził kiedyś gabriel, tz. zarządać w swoim urzędzie skarbowym w kraju pisemnego potwierdzenia że nie musisz się rozliczać w Polsce jeśli dochody masz poza
To na pewno cię uspokoi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
ehh wszyscy skubią ile wlezie. skomplikowane to jak cholera.
dzięki za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok